Runes of Magic Chapter II - The Elven Prophecy : harta de joc a fost dezvaluita

Frogster a dezvaluit azi harta noilor zone din Runes of Magic Chapter II - The Elven Prophecy. Noile zone fac parte din prima expansiune gratuita a jocului, numita de companie "capitol", care aduc cu sine noi questuri, item-uri, o continuare a povestii si multe altele. Mai mult de 1.5 milioane de jucatori inregistrati o sa aiba acces la capitolul al doilea incepand cu luna august si septembrie.

Primul teritoriu in care jucatorii o sa calatoreasca este deja anuntat: "Weeping Coast" care se afla la nord de Taborea. Teritoriul "Savage Lands" se afla mai departe, in vest. Regiunea este inconjurata de paduri tropicale si este casa Elfilor. Asezarea lor se afla la inaltimile ametitoare ale copacilor uriasi. Dar si Naga si-au facut casa in cateva avantposturi mici in "Savage Lands" si de acolo planuiesc sa atace elfii.

Este foarte cald in nordvestul continentului. "Aotulia Volcano" este un vulcan masiv care a dat de altfel numele regiunii. Un cer plin de cenusa ii asteapta pe jucatorii care se aventureaza in umbrele muntilor plini de foc. De mult, muntele care scuipa foc si lava de peste 150 de ani a fost numit si "Claw of the Demon Dragon" un hint pentru un secret ascund in vulcanul "Aotulia".

Un loc mult mai linistit este Elven Island, care este localizata in partea de est din Taborea. Serveste ca si loc de educatie a tinerilor elfi. Aici isi deprind talentele de luptatori, dar si isi creeaza relatii diplomatice cu oamenii de pe continent. Cu incorporarea elfilor ca o rasa jucabila, aventurierii vor putea sa ajunga pe insula pentru prima oara si vor putea sa invete tot ceea ce le trebuie pentru o cariera indelungata de erou.

Valid XHTML 1.0 Transitional