The King of the Rocs vine in Silkroad Online odata cu lansarea Legends IV Plus

Joymax, un dezvoltator si publicator independent de jocuri, a lansat un update major pentru MMORPG-ul Silkroad Online, denumit Legends IV Plus. Cu o noua harta, acest update ofera aventurierilor sansa sa calatoreasca pana pe culmile muntelui Roc si sa infrunte mania regelui Roc-ilor. Cei care reusesc sa supravietuiasca o sa obtina cele mai puternice comori pe care le pot gasi in Silkroad Online.

Pentru a sarbatori acest update, Joymax a lansat si o varietate de evenimente care le ofera jucatorilor sansa sa castige atat premii in joc cat si in lumea reala. Site-ul "Abracadabra" recompenteaza jucatorii care se incriu folosind " lucky coupons", care sunt obtinute prin logarea zilnica la job. Colectionati destule si o sa va calificati pentru castigarea unui premiu de 5000 skill point-uri, o consola video sau o camera digitala.

Eventurile din joc incep cu aparitia lui Ali Baba si cei 40 de hoti. Terminati toti cei 40 de hoti cand acestia apar si o sa puteti sa faceti trade cu item-urile care au cazut pentru un dar valoros. Aveti nevoie de un power boost pentru aventurile voastre? Vorbiti cu So-Ok in unul dintre orase si incercati una dintre lampile magice pe care le are in stoc in timpul evenimentului Fanous Issued.

Din inaltimile muntilor Roc pana in vastele campii pline de hoti malefici, Silkroad Online nu a fost niciodata atat de plin de aventura! Inscrieti-va si incepeti-va calatoria pe Silk Road ( Drumul de Matase) astazi!

Pentru a downloada trailerul pentru Legend IV Plus intrati pe http://www.triplepointpr.com/dl/joymax/SRO_Legend_IV_Plus_Trailer.avi

Pentru mai multe detalii despre Legend IV Plus si evenimentele acestei luni vizitati site-ul oficial: http://www.joymax.com/silkroad.

Valid XHTML 1.0 Transitional