S-a amanat data lansarii pentru Fallen Earth

Cei de la Fallen Earth au decis sa amane data lansarii pentru post-apocalipticul MMOG pana pe 15 Septembrie 2009. Acest lucru a fost facut pentru a se continua munca la sever si pentru a se optimiza clientul de joc, dar si pentru a aduce imbunatatiri graficii.

"Am vazut mai multi beta-testeri online in ultima vreme, si am primit mai multe informatii despre lucrurile care trebuiesc imbunatatite" a spus Collin Dwan, project manager pentru Fallen Earth. " Principala noastra grija este aceea de a asigura o experienta de joc cat mai placuta."

Optimizarea planificata si imbunatatirile aduse la grafica joculi Fallen Earth nu o sa intarzie testerii in stadiul Open Beta. Fanii care au pre-comandat jocul o sa il primeasca cel devreme incepand cu 9 Septembrie.

Inca in dezvoltare, Fallen Earth este un MMO post-apocaliptic, a carui actiune se desfasoara in Marele Canion in 2156. Fiind un hibrid intre un FPS cu elemente de role-playing, Fallen Earth are sase factiuni, un sistem de avansare independent de clasa si un sistem de crafting in care caracterele pot sa construiasca 95% din item-urile din joc. Cu peste 1000 de kilometri patrati de teritoriu explorabil, Fallen Earth are peste 5.500 de misiuni si orase care asteapta sa fie cucerite.

Valid XHTML 1.0 Transitional