Fifa 2010

Electronic Arts a anuntat astazi atletii care vor fi inclusi in Fifa 10. Frank Lampard ( Chelsea) alaturi de Wayne Rooney ( Manchester United) vor fi imaginea jocului Fifa 2010 pe tot globul, indiferent de platforma PS3, PC, Xbox 360, Wii, PS2, DS.

Fifa 10 marcheaza a 5-a aparitie a tanarului de 23 de ani,Rooney, pe coperta, in timp ce Lampart in varsta de 31 de ani apare pe copera jocului pentru prima data in istoria francizei.

"Este o mare onoare sa fac parte din franciza FIFA. A fi pe coperta acestui fantastic joc de fotbal este o mare realizare pentru mine" a spus Lampard. “It is an honour to be part of the EA SPORTS FIFA franchise. Being on the cover of this fantastic football video game with such a rich history is really a great achievement for me”, said Lampard.

Celor doi cunoscuti fotbalisti o sa li se alature numeroase star-uri din toata lumea odata cu aparitia pachetelor regionale, inclusiv Karim Benzema din Franta, Xavi Hernandez in Spania, Giorgio Chiellini in Italia, Bastian Schweinsteiger in Germania si multi altii in toata lumea.

Un demo Fifa 10 pentru Playstatioin 3 o sa fie disponibil in Playstation store, iar pentru Xbox 360 demo-ul o sa fie disponibil pe Xbox Live Marketplace. Versiunea pentru PC va putea fi gasita pe WWW.EASPORTS.CO.UK/FIFA10 incepand cu 10 Septembrie in Europa. Jucati cu Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munchen, Marseille si Chicago Fire si traiti o experienta unica! Fifa 10 o sa fie disponibil in magazine in toata Europa incepand cu 2 Octombrie 2009.

Valid XHTML 1.0 Transitional