Karos Online Holy Creatures

NHN anunta mai multe informatii despre Holy Creatures in Karos Online. Holy Creatures, care sunt mont-uri in Karos online pot fi sumonate cu ajutorul unei piese speciale din armura purtata pe umar, pe care caracterele o pot avea dupa ce trec printr-un quest, sau dupa ce a fost cumparata la un vanzator NPC. O data purtata, aceasta piesa speciala de armura le va permite jucatorilor sa

sumoneze creaturi magice numite Holy Creatures, creaturi care ii vor ajuta sa se miste mai repede in joc. Holy Creatures vin in toate marimile si formele, si prima prezentata va fi Wolf-ul, un animal cu colti lungi in armura stralucitoara urmata de Dragon, o reptila misterioasa care pluteste deasupra pamantului. Alte Holy Creatures o sa fie disponibile in viitor.

Fiecare dintre primele tipuri de Holy Creature, facute din metal Iron, pot fi upgradate de doua ori prin crafting la nivelele Holy. Fiecare upgrade imbunatateste viteza Holy Creature si ajuta jucatorul sa se miste mai rapid in lumea Asmara. Piesele de armura arata diferit pentru fiecare nivel, permitand jucatorilor sa-si vada reciproc Holy Creature-ul pe care il au cand nu il calaresc.

NHN a confirmat ca mai multe schimbari o sa fie facute in MMORPG-ul Karos, ca urmare a raspunsului la feedback-ul jucatorilor europeni. NHN asteapta ca schimbarile sa fie bine prmite, mai multe informatii fiind puse la dispozitie in curand. Inscrierea pentru Beta se poate face la www.karosgame.com, si datele pentru urmatorul eveniment Closed Weekend va fi confirmat in curand.Jucatorii care au un cod de acces pentru oricare dintre Closed Beta Weekend vor putea sa le acceseze pe urmatoarele in viitor. Karos Online este programat sa fie lansat in limba Engleza in semestrul patru al anului 2009, versiunile in Germana si Turca urmand sa fie lansate mai tarziu.

Valid XHTML 1.0 Transitional