Prince of Persia (Ubisoft)

Pe generatia de console precedenta, Prince of Persia a fost de departe una dintre cele mai de succes serii. Ubisoft incearca sa revitalize jocul aducandu-l inapoi pe diferite console.

Noul joc Prince of Persia are cu o poveste noua si iti face cunostinta cu un nou print si cu o noua partenera, pe nume Elika. Jocul nu este chiar la fel de revolutionar ca si Sand of Time, dar aduce noutati care vor fi apreciate mai ales de fanii seriei.

Luptele in Prince of Persia sunt ceva mai lente decat in precedentul joc Prince of Persia, Sands of Time, al celor de la Ubisoft. In noua versiune, vei lupta doar cu cate un oponent in acelasi timp, dar vei avea la dispozitie o multime de miscari si lovituri care sa te ajute, inclusiv atacuri acrobatice, atacuri cu arme si atacuri magice speciale pe care le poti folosi impreuna cu Elika. Unul dintre cele mai inovatoare elemente din Prince of Persia este modul in care jocul trateaza moartea, mai bine spus ea nu are loc. In momentele in care printul se afla intr-o situatie critica si este pe cale sa moara, Elika va interveni si te va salva. Desi aceasta aduce dupa sine repercursiuni, si anume reinceperea unei sectiuni de la inceput sau invierea unui monstru, aduce o fluiditate jocului si elimina frustrantele perioade de incarcare.

Din punct de vedere grafic, Prince of Persia arata foarte bine, promovand o grafica ce aduce mai mult a film decat a joc. Jocul se foloseste extraordinar de efectele de lumina iar caracterele arata excelent si sunt foarte bine animate.

I ntroducand noi posibilitati din punctul de vedere al modului de joc, Prince of Persia arata ca un joc ce promite mult si sa speram ca asa va fi.

Valid XHTML 1.0 Transitional