Max Payne 3 - Cand va fi lansat?

Se tot discuta despre aparitia unui nou episod din seria Max Payne inca din anul 2006. MaxPayne 1 si MaxPayne 2 au avut success in randul celor pasionati de jocuri pe calculator si in special shootere, fiind foarte apreciat pentru efectul de bullet time.

Relativ de curand cei de la Play.com au lansat o stire prin care anuntau ca Max Payne 3 urmeaza sa fie lansat la sfarsitul lunii octombrie, aceasta stire fiind sustinuta din spusele lor de informatii primite direct de la producatorii jocului, cei de la Rockstar Games. Pana la urma se pare ca totul a fost doar praf in ochi, este deja noiembrie de 10 zile iar Max Payne 3 nu a aparut.

Pe site-ul de prezentare cu litere de-o schioapa se poate citi "Max Payne 3 - Coming Soon" si in afara de aceasta informatie, daca o putem considera asa, mai putem gasi cateva screenshot-uri si cam atat, deci oficial nu exista inca anuntata o data de lansare pentru Max Payne 3.

Vestea buna e ca pozele prezente pe site-ul oficial arata bine astel incat putem spune ca asteptarea merita si sa speram totusi ca acest "coming soon" va fi in jurul Craciunului 2009, fiind bine cunoscuta strategia dezvoltatorilor de jocuri de a lansa jocurilor in preajma sarbatorilor de iarna pentru a profita din plin de luna in care se fac cele mai multe cadouri din an.

Valid XHTML 1.0 Transitional