Stiri de ultima ora din domeniul jocurilor

Rise of the Argonauts

Rise of the Argonauts este un joc de actiune cu elemente RPG realizat de Liquid Entertain. Versiunea oficiala a fost lansata anul trecut la mijlocul lunii decembrie.

...vezi tot articolul

Prince of Persia (Ubisoft)

Pe generatia de console precedenta, Prince of Persia a fost de departe una dintre cele mai de succes serii. Ubisoft incearca sa revitalize jocul aducandu-l inapoi pe diferite console.

...vezi tot articolul

Karos Online Holy Creatures

NHN anunta mai multe informatii despre Holy Creatures in Karos Online. Holy Creatures, care sunt mont-uri in Karos online pot fi sumonate cu ajutorul unei piese speciale din armura purtata pe umar, pe care caracterele o pot avea dupa ce trec printr-un quest, sau dupa ce a fost cumparata la un vanzator NPC. O data purtata, aceasta piesa speciala de armura le va permite jucatorilor sa

...vezi tot articolul

Fifa 2010

Electronic Arts a anuntat astazi atletii care vor fi inclusi in Fifa 10. Frank Lampard ( Chelsea) alaturi de Wayne Rooney ( Manchester United) vor fi imaginea jocului Fifa 2010 pe tot globul, indiferent de platforma PS3, PC, Xbox 360, Wii, PS2, DS.

...vezi tot articolul

De ce oare sunt jocurile flash atat de populare?

Dezvoltarea tehnologiilor grafice web cum ar fi Flash a permis jocurilor online sa devina din ce in ce mai complexe si mai bune ca si grafica. Aceste jocuri au fost asociate cu tehnologia cu ajutorul carora au fost creeate si cunoscute ca si jocuri flash iar in timp au devenit foarte populare.

...vezi tot articolul

Internet mai sigur prin WWW.SIGUR.INFO

Pe data de 10-02-2009 s-a sarbatorit la nivel european Ziua Sigurantei pe Internet, un eveniment anual organizat sub egida Insafe (European Internet Safety Network). Cu aceasta ocazie, au avut loc sute de evenimente nationale si locale, in peste 50 de tari, constand in diverse concursuri si actiuni de constientizare privind navigarea pe Internet in siguranta.

...vezi tot articolul

Max Payne 3 - Cand va fi lansat?

Se tot discuta despre aparitia unui nou episod din seria Max Payne inca din anul 2006. MaxPayne 1 si MaxPayne 2 au avut success in randul celor pasionati de jocuri pe calculator si in special shootere, fiind foarte apreciat pentru efectul de bullet time.

...vezi tot articolul

Electronic Arts a declarat, marti, ca The Sims 3

Electronic Arts a declarat, marti, ca The Sims 3, relansarea completa a uneia dintre cele mai de succes francize de jocuri video din toate timpurile, va ajunge pe rafturile magazinelor pe 2 iunie.

...vezi tot articolul

Civilization IV

La sfarsitul anului 2005 a aparut ultimul joc din Civilization a lui Sid Meier. Castigand numeroase premii de cel mai bun joc al anului la diverse publicatii se spune ca jocul este un success cu toate ca a fost nevoie de o serie de modificari pentru unele buguri.

...vezi tot articolul

S-a amanat data lansarii pentru Fallen Earth

Cei de la Fallen Earth au decis sa amane data lansarii pentru post-apocalipticul MMOG pana pe 15 Septembrie 2009. Acest lucru a fost facut pentru a se continua munca la sever si pentru a se optimiza clientul de joc, dar si pentru a aduce imbunatatiri graficii.

...vezi tot articolul

The King of the Rocs vine in Silkroad Online odata cu lansarea Legends IV Plus

Joymax, un dezvoltator si publicator independent de jocuri, a lansat un update major pentru MMORPG-ul Silkroad Online, denumit Legends IV Plus. Cu o noua harta, acest update ofera aventurierilor sansa sa calatoreasca pana pe culmile muntelui Roc si sa infrunte mania regelui Roc-ilor.

...vezi tot articolul

Runes of Magic Chapter II - The Elven Prophecy : harta de joc a fost dezvaluita

Frogster a dezvaluit azi harta noilor zone din Runes of Magic Chapter II - The Elven Prophecy. Noile zone fac parte din prima expansiune gratuita a jocului, numita de companie "capitol", care aduc cu sine noi questuri, item-uri, o continuare a povestii si multe altele. Mai mult de 1.5 milioane de jucatori inregistrati o sa aiba acces la capitolul al doilea incepand cu luna august si septembrie.

...vezi tot articolul
Un site care te invata sa calatoresti low-cost in Europa www.traveleuropa.ro
Un site dedicat pescarilor profesionisti din Romania www.PescuitInfo.ro
Marian Voicu un Web Artist profesionist www.MarianVoicu.com
Un site dedicat constructorilor din Romania www.PreturiBeton.ro
Observatorul Roman de Sanatate | Expertiza. Solutii. Impact. www.ors.org.ro
booking

Valid XHTML 1.0 Transitional